dilluns, 30 d’abril del 2012

La mama de Safae ens ensenya a fer bombons de xocolata!!!

A la reunió que la tutora va realitzar amb els pares es va demanar que qualsevol pare, mare, familiar...que volgués compartir amb nosaltres un taller estava convidat a la nostra aula. La mare de Safae no va dubtar en presentar la seva proposta, fer bombons de xocolata i coco.
L,activitat va sortir genial, la mare va comptar amb l,ajuda de la seva germana i varen implicar molt als alumnes en la manipulació dels aliments i en l,elaboració dels bombons, els hi van quedar boníssims!!!
Finalment prepararem unes bossates amb uns quants bombons dins per dur a casa.
Aquí vos deixo la recepta per qui ho vulgui repetir a casa:

INGREDIENTS:

- Mig paquet de galleta integral picada
- 400 gr de coco ratllat
- Una llauna de llet condensada
- 250 gr. de xoxolata per fondre
- 2 Cullerades d,oli per posar a la xocolata a l,hora de fondre.

EL.LABORACIÓ:

Fem una pasta barrejant la galleta ratllada amb la llet condensada, quan tenim una massa homogènia anam fent boletes i les anam posant dins motlles de bombons. Calentam la xocolata al microones mateix (li afegim dues cullerades d,oli) i la posam per damunt els bombons. I ja està! com vegeu és un taller molt sencill de fer!!!






(PICA DAMUNT LA FOTO PER VEURE MÉS IMATGES)

2 comentaris:

  1. Està molt xulo Carol!!! Enhorabona per aquest bloc i gràcies per compartir sa feina que fas, que sé ben cert que és moooooolt bona! Ànims i endevant!

    ResponElimina
  2. Hey! gracies guapa! encara em queda molt per fer-ho tan bé com tú, però a poc a poc! ets un dels meus principals referents! com pots veure hi ha coses q un dia no molt llunyà ferem juntes! besos

    ResponElimina